marți , iulie 23 2024
Home / Servicii / Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Avantajele utilizarii unor sisteme de supraveghere video Brasov

In momentul in care vine vorba despre sisteme de supraveghere video Brasov, acestea reprezinta o investitie utila pentru orice afacere. De asemenea, pot fi instalate si acasa sau pe alte proprietati private, iar instaarea lor si in acest context reprezinta tot o investitie.

Pe vremuri, erau utilizate sistemele de supraveghere granulare care functionau pe tehnologie analogica. La acele vremuri, reprezentau o descoperire in securitate si monitorizare pentru companiile de pretutindeni.

Dar vremurile s-au schimbat, iar tehnologia moderna de supraveghere video ofera o serie de avantaje deosebit de importante. In continuare vom discuta despre unele dintre avantajele de top oferite de catre un astfel de sistem.

Sisteme de supraveghere video Brasov: Cele mai importante avantaje

Sistemele digitale de supraveghere on-premise si cloud faciliteaza monitorizarea activitatii companiilor, reducerea riscurilor si multe altele. In continuare sunt prezentate cateva dintre cele mai importante beneficii pe care aceste sisteme de supraveghere Brasov le ofera.

1. Reduceti pierderile, furtul si vandalismul pentru mai putin

Camerele digitale de supraveghere nu numai ca capteaza si stocheaza mai multe videoclipuri decat sistemele analogice, dar si calitatea fluxului video este cu mult superioara. Camerele video digitale ofera claritate, si unghiuri de vizualizare mai largi.

Sisteme de Supraveghere Video BrasovAceasta calitate ofera companiilor capacitatea de a vedea clar ce se intampla (bine si rau) in interiorul si in jurul unitatii lor. Imaginile mai clare faciliteaza urmarirea acuzatiilor impotriva oricaror persoane surprinse furand sau vandalizand proprietati. Toate aceste imagini pot fi oferite fortelor de ordine pentru a fi folosite in urmarirea penala a suspectilor.

Drept urmare, aveti un factor de descurajare mai eficient impotriva furtului repetat. Rezolutia video imbunatatita si unghiurile de acoperire va pot economisi, de asemenea, banii companiei. Cu o acoperire mai mare, compania dvs. va trebui sa cheltuiasca mai putini bani pe camere si infrastructura pentru a le sustine.

2. Experimentati o instalare mai usoara si o implementare mai eficienta

Aceste sisteme de supraveghere video Brasov pot fi instalate mai usor decat sistemele analogice. Acestea necesita mai putine echipamente si va pot ajuta echipa de securitate sa opereze mai eficient sistemul de supraveghere.

3. Imbunatatiti stocarea si accesibilitatea

Majoritatea sistemelor de supraveghere analogice folosesc Digital Video Recorder (DVR pentru a stoca imagini video. Acest lucru scade cantitatea de videoclipuri care poate fi stocata si ingreuneaza accesul la materialul video.

Sistemele digitale de supraveghere video stocheaza toate filmarile pe care camerele dvs. le capteaza pe sisteme NVR (retea video recorder) cu spatiu de stocare digital amplu. Aceasta inseamna ca echipa dvs. de securitate va putea de asemenea, sa stocheze mai multe imagini de supraveghere si sa acceseze datele sau videoclipurile mai rapid. De asemenea, va puteti actualiza hard disk-urile pentru a adauga spatiu de stocare suplimentar cu optiuni flexibile de pastrare.

4. Sistem de monitorizare mult mai eficient

Nu in ultimul rand, amintim faptul ca aceste sisteme de supraveghere video Brasov moderne, permit monitorizarea de la distanta. Acesta este un alt avantaj deosebit de important, pentru ca puteti monitoriza totul de pe telefon, tableta sau laptop, prin intermediul internetului.

Drept urmare, nu trebuie neaparat sa va aflati la sediul firmei pentru a vede tot ce se intampla. Aveti nevoie de un sistem de supraveghere video Brasov eficient, un telefon sau o tableta la indemana, si acces la internet.

Acestea sunt asadar, patru beneficii deosebit de utile pe care le poate oferi un astfel de sistem de supraveghere video.

Check Also

Instalatii Electrice Pentru Cladiri de Birouri

Instalatii Electrice Pentru Cladiri de Birouri

Eficienta LED-urilor pentru instalatii electrice pentru cladiri de birouri Atunci cand vine vorba despre alegerea …

Close